Jdi na obsah Jdi na menu
 


O POHÁR PURINA PRO PLAN JIČÍN 2008

24. 8. 2008

Máme za sebou závody,kterých jsme se zůčastnili také poprvé z té druhé strany- z té pořadatelské.A navíc pro Bacca a Simču to byly první oficiální závody.

 

Takže bylo třeba zažádat o výkonnostní průkaz a nechat Bacca oficiálně přeměřit.Naměřeno máme 33cm. Bude tedy zapotřebí ještě jedno přeměření.

 

Již v týdnu bylo nutné začít připravovat cvičák,jako důkladné posekání celé plochy,generální úklid klubovny a sociálek a potom v předvečer závodu postavení nezbytných stanů, vytyčení a shrabání parkuru.Obrazek

 

 

 

 

 

 

Ráno jsme se sešli brzy,abychom ještě stihli rozvěsit reklamy sponzorů a vybalit tu spoustu cen a pohárů.Probíhalo zde také ještě mistrovství  republiky bíglů a mistrovství republiky KKCHŠ,takže počet vítězů a cen byl trojnásobný.

 

 

Obrazek

Obrazek

Počasí se nám nakonec i přes noční bouřku, vydatný déšť a ne zrovna hezkou předpověď  udrželo až na jednu desetiminutovou přeháňku velice krásné.Dokonce jsme si stihli i trochu připálit tvářičky a lýtka.

                                                                                                                                                                                                                                  Obrazek Pan rozhodčí Spolek byl celý den usměvavě veselý,takže i on přispěl k dobré pohodě na parkuru a děkujeme mu.

 

 

Pro Bacca a Simču dopadl závod asi podle očekávání.Na medaili a pohárek to prostě nestačilo.

Obrazek

 

Baccardi běžel tempem "pana rozvážného" a občas se zapomněl,jako třeba na vrcholu áčka.Pravděpodobně zjistil,že je odtud nádherný výhled a tak se chtěl trošinku pokochat tou spostou bíglích slečen okolo parkuru a po náhodném výběru šel dokonce jednu navštívit.Za včasu se ale vrátil a parkur nakonec neopustil.Ale tací se zde také našli,takže by nebyl rozhodně sám.Později se zase vydal do jiného tunelu, z toho už ale byla diskvalifikace.Obrazek

 

Poslední ale nebyl,takže i toto považujeme za úspěch.Samozřejmě gratulujeme našim kamarádkám bíglicím a kamarádům velkopudlíkovi a kavalírům za nádherná umístění.Bylo nám jen líto kamarádky šeltičky,která svůj závod nemohla běžet pro komplikaci po loňském zranění.                            Obrazek

 

Také máme jasno v tom,že pořádat závody a  přitom se jich ještě účastnit není opravdu žádná sranda.Byl to velmi náročný den se spoustou emocí mezi všemi.

Celkový dojem snad ale nebyl pro hosty ani pro nás ten nejhorší. 

 

 

 

 

výsledky najdete v sekci  Výsledky agility a fotečky u  Jardy.

Poslední čtyři fotky na této stránce jsou také z jeho dílny a my za ně děkujeme.