Jdi na obsah Jdi na menu
 


JARNÍ ZÁVODY JIČÍN 2010

24. 4. 2010

Druhý ročník "Jarních závodů"se nám vyvedl opravdu výborně.Počasí přálo,takže krom ranního přímrazku bylo celý den slunečné počasí bez mráčku.

 

Organizačně to byly také nejlépe povedené závody za posledních,dovolím si říci, i několik let.Zcela jistě proto,že vše podstatné se stihlo připravit již v pátek a v sobotu se "dolaďovali" již pouze naprosté detaily.Také počet pomocníků se zvýšil a každý věděl co má dělat a kde v danou dobu být.

 

Pan rozhodčí Petr Noga,který krom toho,že působí dojmem naprostého pohodáře a moravského sympaťáka,posuzoval velmi spravedlivě a jeho parkury se nám moc líbily.Také se mi líbilo,že dal druhou šanci několika závodníkům,kteří vyrazili na parkur bez předchozího dovolení hvizdem píšťalky.V závodním stresu si to člověk možná ani neuvědomí.

 

Naše běhy  s Aschou nebyly nic moc díky opětovnému problému s boudou.

                                       

                          Jumping            18.místo z 28 týmů

                          Zkouška A1        5.místo z 12 týmů - výborně

                          Open                    DIS

 

Obrazek

V pondělí po závodech jsem byla sama na cvičáku,vytáhla si boudu a Ascha ji s přehledem několikrát po sobě proběhla bez naprostých problémů......nevím proč to dělá,ale ani v jednom ze tří běhů do ní prostě nechtěla........a je to bouda domácí,na které celý rok trénujeme,takže ji zná.

 

Ani její rychlost v závodě není její obvyklá,všude jsem měla dostatek času a mohla s ní dokonce obíhat všechno co se dalo......

 

Obrazek

Musíme prostě asi více závodit než trénovat a nebo pojmout závody jako trénink....tak snad příště vybojujeme nějaké lepší umístění a domů pojedeme s lepší náladou..........

 

Všem co byli na bedně (asi skoro všichni od nás)moc gratulujeme.Jardovi děkujeme za pěkné fotečky a ještě bych ráda moc poděkovala mé dlouholeté nejlepší kámošce Martině Machové za pomoc v kantýně.Celý den ve studené kuchyňce navlíklá do třech vrstev oblečení,když venku na sluníčku je 25°C byl opravdu výkon a veliká pomoc nám všem.Díky.